Home Diensten Over Contact Default

Mijn naam is Clemie van den Boorn, jouw Trainer of Coach

Mijn motto is, haal het beste uit het leven, behandel anderen met respect.

Mijn passie is het werken met mensen en voor mensen. Dat doe ik al meer dan dertig jaar. In die tijd heb ik met meer dan 800 mensen gewerkt verspreid over Nederland en daarbuiten. Ik heb in mij loopbaan zeer uiteenlopende werkzaamheden verricht en posities bekleed. Zo heb ik veel met jongeren gewerkt die in moeilijke situaties verkeerden en hulp nodig hadden zelfstandig te worden en een eigen leven op te bouwen. Ik heb leiding gegeven als directielid: een team bouwen en je medewerkers stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Ik ben ondernemer. Een bedrijf runnen, klanten werven, medewerkers stimuleren en begeleiden om de klant zo goed mogelijk te bedienen. En daarbij heb ik twee prachtige kinderen van mijzelf opgevoed. Hun mogelijkheden laten ontdekken, stimuleren aan hun eigen toekomst te bouwen, keuzes laten maken in het leven. Er zijn, in goede en slechte tijden.

Het werken met mensen heeft altijd de boventoon gevoerd. Niets is mooier dan een mens te laten zien waartoe hij of zij in staat is. De oplossing zit altijd in de persoon zelf. Je hoort er alleen voor te zorgen dat die persoon dat ook zelf ziet en ontdekt. Dan wordt stilstand beweging.

‘Ik help mensen in beweging te komen en te blijven’

Met al die bagage uit mijn werk ben ik enkele jaren geleden begonnen met het bestuderen en praktiseren van NLP, hypnose en IEMT (Integral Eye Movement Therapy). Deze technieken geven mij handvatten om hetgeen ik altijd al van nature heb gedaan om te zetten in duidelijk onderbouwde trainingen. De inzichten en de vaardigheden die ik heb opgedaan helpen mij om nog beter mensen te laten doen waar ze goed in zijn, mensen te helpen daar waar ze zelf net een duwtje in de rug nodig hebben, mensen te stimuleren het beste uit zich zelf te halen.

Die kennis en vaardigheden wil ik graag inzetten om ook jouw persoonlijke talenten optimaal te ontwikkelen en in te zetten zodat ook jij het beste uit het leven kunt halen!

Specialismen en eigenschappen:

NLP, hypnose, IEMT, creatief oplossend vermogen, personal coaching. Plezier hebben in mijn werk, enthousiast, gedreven, flexibel, behulpzaam, positief. Ik vind het belangrijk anderen te stimuleren hun doelen te bereiken. Ik geef ook trainingen in het Limburgs dialect.

Anderen over mij:

Een paar maanden geleden kwam ik bij Clemie met als hulpvraag dat ik van mijn paniekaanvallen en depersonalisatie af wilde, veroorzaakt door drugs gebruik. Dmv NLP en IEMT heeft Clemie me geweldig geholpen, ik heb veel baat gehad bij de oefeningen die we hebben gedaan, waarin visualisatie een grote rol speelde. Ik vermeed dingen die mijn verschijnselen erger maakten, situaties waarin ik me oncomfortabel en bang, situaties waarin ik het gevoel had dat ik bijna een paniek aanval kreeg, maar Clemie heeft me doen inzien dat ik die dingen juist moet gaan doen, zelfs als ik er helemaal geen zin in had. Voordat ik bij Clemie terechtkwam heb ik een tijd gesprekken met een psychiater gehad, die had het vaak over acceptatie. Maar van Clemie heb ik geleerd dat ik juist niet moet berusten in mijn situatie, maar dat ik juist moet handelen ondanks mijn gevoelens van angst en paniek, dat ik uit mijn comfort zone moest, waarin ik me bevond en waar ik ook eigenlijk niet uit wilde. Dat is eigenlijk de kern, ze heeft me doen inzien dat ik actie moet ondernemen, en ze heeft me middelen aangereikt waardoor deze stappen een stuk gemakkelijker werden. In de vorm van oefeningen en visualisaties die me erg veel geholpen hebben. Ook is Clemie super hartelijk en voel je je gelijk op je gemak bij haar, ze geeft echt veel om haar cliënten, dat is duidelijk merkbaar, een wereld van verschil met de grotere instellingen.
Ik zie de toekomst weer positief tegemoet!

Sarah

Ik ben naar Clemie gegaan, omdat ik op zoek was naar meer balans tussen werk en privé. Bij alle drukte wilde ik ook meer tijd voor mezelf. Deze balans heb ik inmiddels gevonden. Mede door de personal coaching van Clemie. Haar kracht is mij te laten ervaren hoe ik het beste uit mijzelf kan halen op een manier die bij mij aansluit en doelgericht is. Als ik mijzelf ergens in wil verbeteren of er is een vraag waar ik mee blijf rondlopen, weet ik Clemie te vinden.....

Mirja Biermans
Art de Jeunesse

De doorstart van Boekhandel Dominicanen werd werkelijkheid op 21 maart 2014. Voor de boekhandel en het grootse deel van de medewerkers daadwerkelijk een nieuwe lente. Om het proces van de grote veranderingen die we allemaal hebben doorgemaakt, goed te verwerken en ook daadwerkelijk een nieuwe start met ons team te maken, hebben we de expertise van Clemie van den Boorn en Spring (persoonlijke ontwikkeling, arbeidstraining, coaching) ingeschakeld. Reeds tijdens de crowdfundingsactie die vooraf ging aan de doorstart, ben ik met Clemie in contact gekomen. De voor ons verassend nieuwe en zorgvuldige aanpak die zij voorstelde, sprak mij zeer aan. En nu na afloop van het gehele proces stellen we met plezier vast dat het een zeer waardevol en verrijkend proces is geweest voor alle medewerkers en ook voor mezelf.

Ton Harmes
Directeur

De Stichting Maastrichtse Componisten heeft sinds haar oprichting in 2009 een onstuimige groei doorgemaakt. Het bestuur vond het dit jaar tijd voor een moment van reflectie en heeft daarbij de keuze gemaakt een onafhankelijk persoon in te schakelen ons hierin op professionele wijze te begeleiden. Graag wil ik Clemie bedanken voor de wijze waarop zij de Stichting Maastrichtse Componisten heeft begeleid tijdens deze periode. Middels enkele sessies heeft zij het bestuur o.a. ondersteund in het inzichtelijk maken van processen en het verwerven van inzichten. Door helderheid in een veilige omgeving werd het respect en het onderlinge vertrouwen versterkt en kwam veel energie vrij om de toekomst van onze prachtige stichting te garanderen.

Maud Douwes,
Relatiemanager Philharmonie Zuidnederland

De trainingen bij Clemie, heb ik ervaren als in alle rust onderzoeken wat er op dit moment in je leven speelt en vervolgens ga je kijken waar je in de training dieper op in wilt gaan. Doordat de training niet strak in een uur gepropt wordt, konden we altijd gelijk met een onderwerp bezig gaan. De methode die zij gebruikt is heel actief. Bij mijn trainingen zijn zeer uiteenlopende zaken aan de orde geweest en verrassend genoeg helpen de telkens verschillende oefeningen mij op allerlei niveau. Ik ervaarde de oefeningen als intensief. Ik voelde me na de oefeningen altijd opgeruimder (dus ook meer energie) en helderder over wat me te doen stond.

T.F.

Hallo allemaal,
Ook ik heb mindere tijden gehad in mijn leven zoals ieder mens dat meemaakt. ik heb gelukkig super goede hulp gehad van Clemie, een prima coach dat mij ontzettend heeft geholpen. Aan Clemie valt absoluut niet te twijfelen. ik wens u heel veel succes met uw werk.

Mevrouw Darwesh

Tijdens de opleiding NLP Master Practioner heb ik Clemie leren kennen als een enthousiaste, gemotiveerde vrouw. Clemie heeft een positieve instelling en staat open voor anderen. Ze is een geweldige coach met veel kennis en ervaring. Haar kracht is dat ze je laat ervaren om het beste uit jezelf te halen. Hierdoor kan je, je doelstelling behalen. Bij Clemie mag je altijd jezelf zijn en dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Clemie, ik wens je veel succes met je nieuwe uitdaging/bedrijf SPRING (persoonlijke ontwikkeling)

Tania van Kerckhove,
P&O functionaris Hago Food and Industry

Ik ben verslaafd, al ruim 30 jaar. Nu bijna 2 jaar geleden, heb ik kennis met Clemie mogen maken in haar hoedanigheid als lifecoach. Sindsdien heeft mijn leven een enorme en blije wending genomen. Na mijn 'ontnuchtering' werd ik, overladen door schuld, schaamte en angst, geconfronteerd met de puinhopen van 30 jaar verslaving. Totaal niet in staat om emotioneel met deze werkelijkheid om te gaan leek mij een terugval onvermijdelijk. Dankzij de praktische ondersteuning, de trainingen, het geduld, de gesprekken en de ongelofelijke toewijding die ik van Clemie heb mogen ontvangen, is die angst tot op heden gelukkig ongegrond gebleken. Daarnaast heb ik middels een aantal stevige ankers, een kist vol tools in handen gekregen die het mogelijk hebben gemaakt om mijn verleden te accepteren en met vertrouwen naar mijn toekomst te kijken. Ik heb geleerd hoe het is om in je kracht te gaan staan, om te denken in oplossingen ipv problemen en ik heb de positieve energie mogen ervaren die je nodig hebt om op te bouwen in plaats van af te breken. Inmiddels ben ik bijna 1 jaar clean en ben ik hard bezig om zelf weer de verantwoordelijkheid over mijn eigen leven op me te nemen.

Dank je wel,
Marcel